Processutvecklare till MA

Myresjöhus grundades 1927 och är ett av Sveriges mest välkända husföretag med över 94 000 levererade hus. Myresjöhus ingår i OBOS Sverige AB som ägs av norska OBOS. I OBOS Sveriges verksamhet ingår förutom Myresjöhus även SmålandsVillan, OBOS och systerbolaget OBOS Kärnhem. OBOS Sveriges årsomsättning är cirka 3 miljarder kronor och antalet anställda cirka 1000. Huvudkontoret såväl som en av våra produktionsanläggningar ligger i Myresjö, strax utanför Vetlanda i Småland. OBOS Sverige har även produktionsanläggningar för volymhus i Vrigstad och Sundsvall. OBOS Kärnhems fabrik ligger i Sävsjö.

Nu söker vi en processutvecklare till vår inköpsavdelning & materialadministration för att effektivisera och förbättra vårt arbetssätt internt och i vårt affärssystem Microsoft AX

Hur ser din dag ut?
I den här rollen kommer du att lägga mycket fokus på att säkerställa att våra processer och rutiner med arbetet i Microsoft Dynamics AX är effektiva och kvalitetssäkra. Du har ett nära samarbete med Produktion, Logistik och Projekteringsavdelning gällande leveranser, orderstorlekar, inventering och materialförflyttningar mellan enheter och du arbetar för att minimera risken för produktionsstörningar och avvikelser. Du motiveras av att ta ett helhetsgrepp kring hur vi säkerställer hanteringen av artikeldata. Parallellt med att du driver förbättrings- och utvecklingsarbete fungerar du som support och utbildare inom avdelningen. Du är en av avdelningens speakingpartner gentemot IT-avdelningen och mot externa ERP- konsulter. I rollen ingår även viss leverantörskontakt.

Vem trivs här?
Vi söker dig som har goda kunskaper i ERP-system, gärna Microsoft AX. Du har arbetat några år med materialhantering, logistik, planering eller komplex orderhantering och är van att hantera affärssystem. Du har lägst gymnasieexamen men gärna också någon form av eftergymnasial utbildning inom logiskt eller inköp. I den här rollen krävs god förmåga att driva utvecklings- och förbättringsarbete parallellt med att du ansvarar för egna leverantörskontakter. Du är en social och kommunikativ person som motiveras av att agera självständigt i en stödjande och utbildande roll.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid tillsvidare med placering på OBOS huvudkontor i Myresjö utanför Vetlanda.
Frågor gällande tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Victoria Hammarström, Adecco. Med anledning av semestertider hänvisar vi alla frågor till mail victoria.hammarstrom@adecco.se.
Ansökningstiden går ut 20 augusti 2019 och innan dess sker inget urval eller intervjuer.

Ansök via nedanstående länk
https://www.adecco.se/jobb/processutvecklare-till-inkopsavdelning-inkop/?ID=d515f851-2995-4e49-9b32-53ca35b43170

Adecco använder sig av personlighetstester och videointervjuer som en del i urvalsarbetet. Detta skickas till dig via mail löpande. Det är viktigt att besvara dessa för att komma vidare i processen